Uniek in Nederland

Zwemschool Jos Koelemeijer onderscheidt zich op veel gebieden van andere zwemscholen en zwembaden in Nederland:

 

▪ Erkend opleidingsinstituut

▪ Diep water

In tegenstelling tot veel andere zwembaden start Zwemschool Jos Koelemeijer de zwemlessen bewust in ‘diep’ water (1.40 meter). Het voordeel is dat kinderen niet onnodig hun tijd in ondiep water verdoen. Bij onze manier van lesgeven worden kinderen snel sterker en doen ze vanaf het begin veel routine ervaring op. Bovendien raken ze sneller van hun eventuele waterangst af.

▪ Gespecialiseerd in waterangst

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met (extreme) waterangst. De kinderen gaan samen met de instructeur het water in en zullen na een aantal privélessen van hun watervrees af zijn. U zult versteld staan van het snelle resultaat!

▪ Gespecialiseerd in kinderen met een beperking

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van zwemles aan kinderen met een beperking. Denk aan kinderen met een motorische achterstand, een verstandelijke handicap, een autismestoornis of gedrag- en concentratieproblemen. Dankzij de privélessen van onze gespecialiseerde instructeur/instructrice kunnen de kinderen toch leren zwemmen.

▪ Zwemdiploma's, medailles én een armbandje

Bij het behalen van hun zwemdiploma, krijgen de kinderen niet alleen een diploma, maar óók een prachtige medaille én een armbandje. Gaat u een keer zwemmen met uw kind? Dan kan uw kind met zijn armbandje laten zien dat hij diploma A heeft. Bij het behalen van diploma B en C krijgt uw kind armbandjes in andere kleuren. En ook weer een medaille natuurlijk!

▪ Zwemmen voor jong en oud, van 0 tot 100 jaar

Niet alleen kinderen kunnen bij Zwemschool Jos Koelemeijer terecht, maar iedereen!

▪ Alle cijfers op een rijtje

  • 40 jaar ervaring
  • 4 locaties
  • 10 professionele zweminstructeurs
  • 600 geslaagden per jaar (gemiddeld)
  • 13.293 geslaagden in totaal

Inschrijven

Afzwemdata