Locatie Purmerend

Sinds 2015 geeft Jos Koelemeijer les in Purmerend. De zwemschool is gevestigd op locatie Kwadijkerpark 6 in Purmerend: een splinternieuw complex met vele mogelijkheden.

 

Het zwembad is bijzonder vanwege de zeer aangename watertemperatuur van 34 graden. Daarmee is dit zwembad het warmste bad van Noord-Holland!

 

Houdt uw kind (of houdt u zelf) niet van koud water? Dan is dit zwembad echt iets voor u. Andere pluspunten zijn de ruime kleedkamers, de grote wachtruimte en het grote parkeerterrein rondom het zwembad.

Waarom Zwemschool Jos Koelemeijer?

Het ene kind is het andere niet. Met onze 40 jaar ervaring weten we dat als geen ander. Bij Zwemschool Jos Koelemeijer is uw kind in goede handen. Bij ons staat het kind centraal. Ons doel is niet om uw kind zo snel mogelijk een diploma te laten halen, maar om uw kind zo goed mogelijk te leren zwemmen. Dit doen we op een positieve en stimulerende manier, waarbij we goed kijken naar wat uw kind (aan)kan.

 

Bij ons zwemmen kinderen meteen in diep water. Daardoor ervaren ze vanaf het begin dat ze moeten bewegen om te blijven drijven. Ze kunnen zich snel redden in het water en dat vergroot hun zelfvertrouwen. Vervolgens kunnen ze zich richten op het behalen van hun diploma. Hoe snel dat gaat kunnen we niet voorspellen. Dat verschilt per kind en aantal lesuren per week. We halen het maximale uit elk kind. Met als resultaat dat we ieder jaar gemiddeld 600 diploma’s uitreiken.

 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

 

Vanaf welke leeftijd?

Veel mensen vragen zich af op welke leeftijd ze moeten beginnen met zwemles. De juiste vraag is waaróm het belangrijk is om uw kind op zwemles te doen. Is dat om uw kind zo snel mogelijk een diploma te laten halen? Of vindt u het belangrijker dat uw kind zich kan redden in het water? Onze visie is het laatste.

 

Jonge kinderen voelen zich altijd aangetrokken tot water. Daarom kun je niet vroeg genoeg beginnen met zwemles. Des te eerder uw kind weet wat het moet doen als het te water valt, des te beter. En dat is precies wat wij de jongste kinderen aanleren: vertrouwd zijn met water, niet in paniek raken en weten wat je moet doen als je te water raakt. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van zwemles aan jonge kinderen (vanaf 5 jaar). 

 

Meer  weten? Neem gerust contact met ons op.

 

Lessen voor kinderen

We starten altijd met kleine groepjes. De lesgroepen hebben zoveel mogelijk een vaste zwemjuf of meester, wat de kinderen een veilig gevoel geeft. In de diploma A lessen besteden we iedere les aandacht aan ‘zelfredzaamheid’.

 

Veel ouders willen weten hoe snel hun kind zijn diploma zal halen. Dit kunnen we van tevoren niet voorspellen: dat verschilt per kind en per lesvorm. Het belangrijkste is natuurlijk dat uw kind goed leert zwemmen en het nog leuk vindt ook!

 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

 

Waterangst & andere beperkingen

Zwemschool Jos Koelemeijer is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met (extreme) waterangst. De kinderen gaan samen met de instructeur het water in en zullen na enkele privélessen van hun watervrees af zijn. U zult versteld staan van het snelle resultaat!

 

Wij zijn ook gespecialiseerd in het geven van zwemles aan kinderen met een beperking. Denk aan kinderen met een motorische achterstand, een verstandelijke handicap, een autismestoornis of gedrag- en concentratieproblemen. Dankzij privéles van één van onze gespecialiseerde instructeurs/instructrices kunnen deze kinderen over het algemeen toch leren zwemmen.

 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Openingstijden & tarieven *

Zwemschool Jos Koelemeijer Purmerend is geopend op vrijdag en zaterdag.

 

Aanbod zwemlessen:

Hieronder vindt u onze tarieven:

▪ Tarieven zwemles per maand:

  • 4 lessen van 1 uur en 15 minuten   € 72,50 per maand
  • 4 lessen van 1 uur                           € 58,00 per maand

 

▪ We geven desgewenst privéles aan kinderen die snel het A diploma willen halen.

  • 1 kind 30 minuten          € 43,00 per les
  • 2 kinderen 30 minuten   € 35,00 per les per kind
  • 3 kinderen 30 minuten   € 25,00 per les per kind

 

 ▪ Diplomageld  € 25,00

 

* Typefouten voorbehouden

*Vraag naar de voorwaarden

Inschrijfgeld blijft ongewijzigd, nl: € 15,00

Er geldt een opzegtermijn van 1 maand voor alle doelgroepen

 

Belangrijke data

Vakanties

Zomervakantie: maandag 19 juli t/m zondag 22 augustus 2021

Kerstvakantie: zaterdag 25 december 2021 t/m zondag 2 januari 2022

 

Deze feestdagen zijn wij gesloten

Sinterklaasavond: 5 december vanaf 18.00u

Pasen: 17-18 april 2022

Koningsdag: 27 april

Hemelvaartsdag: 13 mei 2021

Pinksteren: 23-24 mei 2021

 

Contact & route

Zwemschool Jos Koelemeijer geeft elke vrijdag en zaterdag les in het zwembad van de Prinsenstichting, Kwadijkerpark 6 in Purmerend. Op het terrein is meer dan voldoende parkeergelegenheid.

 

Zwemschool Jos Koelemeijer Purmerend ligt op:

▪ 15 minuten rijden van Amsterdam

▪ 20 minuten rijden van Alkmaar en Haarlem

▪ 5 tot 10 minuten rijden van Edam, Volendam, Broek in Waterland en de Beemster.

 

Zwemschool Jos Koelemeijer

Kwadijkerpark 6

1444 JE Purmerend

 

Tel. (0226) 352131

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het kort

Al 40 jaar hét adres voor zwemles ▪ 10 professionele zweminstructeurs ▪ zwemles in diep water ▪ persoonlijke aandacht ▪ ook privéles mogelijk ▪ altijd eerlijk advies ▪ gespecialiseerd in het geven van les aan speciale doelgroepen

Inschrijven

Wilt u uw kind inschrijven voor zwemles? Wilt u meedoen aan één van onze sportieve lessen? Of wilt u weten of seniorengym iets voor u is? Klik hier voor het inschrijfformulier. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Afzwemdata

De data van het diplomazwemmen zullen worden aangepast i.v.m. de maatregelen m.b.t. het Coronavirus