Algemene Voorwaarden Texel

REGLEMENT

 

Zwemschool Jos Koelemeijer

Texel

 

Regels die gelden bij ziek zijn:

Doorgeven dat uw kind ziek is, dit gaat in op de dag dat u dit hebt doorgegeven. Indien uw kind ziek geweest is, zijn de eerste twee aaneengesloten gemiste lessen voor eigen rekening. Vanwege de beperkte ruimte op locatie Texel kunnen de inhaallessen alleen op locatie Hoogwoud en Heerhugowaard worden ingehaald. . Het is echter van groot belang dat u dit tijdig doorgeeft, anders kunt u geen aanspraak maken op inhaallessen.

 

Regels die gelden voor de betalingen:

De zwemleskaart dient vooraf te worden betaald. Bij de eerste les worden de persoonsgegevens gecontroleerd en betaalt u de lessen die vallen in de eerste periode. een periode is 4 maanden.

U betaalt altijd 4 maanden vooruit. U ontvangt van ons daarover een mail met een betaalverzoek.

Indien u geen mail heeft ontvangen, vragen wij u vriendelijk om dat ons te laten weten.

Wilt u contant betalen?

Dit kan uitsluitend met gepast geld in een gesloten enveloppe. Vergeet niet de naam en zwemtijd van uw kind te melden. Uw krijgt van ons een kwitantie als bewijs van betaling, bewaar dit goed, u kunt dit bewijs nodig hebben wanneer wij er naar vragen.

 

Zwemtarief:

Een les van 60 minuten kost € 17,75

Een les van 75 minuten kost € 22,20

 

Diplomageld:   € 27,50

U betaalt t/m het einde van een maand, mocht het diploma zwemmen net voor het einde van de maand vallen worden de gemiste lessen niet vergoed of verrekend, u kunt nog wel de “gemiste” les(sen) volgen.

 

Inschrijfgeld/administratiekosten: € 22,50

Vakantie en feestdagen:

Op feestdagen (inclusief Koningsdag, Hemelvaart, 5 mei, - en Sinterklaasavond vanaf 18.00 uur) zijn wij gesloten. Indien u zelf buiten onze vakantie met vakantie gaat, worden de gemiste lessen niet vergoed of verrekend.

 

Opzegtermijn:

Er geldt een opzegtermijn van 1 maand (4 lessen)

 

Diploma zwemmen:

5x per jaar (zie website)

 

Tussentijds diploma:

De zwemschool werkt met een “Vis”, “Eend”, “Schildpad”, “Kikker” en “Dolfijn” diploma op weg naar het A diploma. Deze diploma’s worden tussentijds uitgeschreven en zijn gratis.

Inschrijven

Wilt u uw kind of uzelf inschrijven voor een zwemactiviteit? Vul dan het inschrijfformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u meerdere personen inschrijven? Vul voor elk persoon het inschrijfformulier in.

 

Afzwemdata