Algemene Voorwaarden Texel

U heeft gekozen voor privéles voor uw kind. Om dit goed te laten verlopen voor beide partijen bieden wij u bij deze het reglement aan die gelden voor het volgen van privéles

 

Voorwaarden:

 

Betaling:

De lessen dienen vooraf per maand te worden betaald. U dient dit contant te betalen. U ontvangt een kwitantie als betaalbewijs. U betaalt de lessen altijd door, ongeacht of uw kind aanwezig is of niet; wij reserveren een plek voor uw kind en houden deze dan ook vrij voor uw kind totdat uw kind stopt of eventueel naar een reguliere groep gaat.

 

Niet aanwezig?

Bij afwezigheid vragen wij u om uw kind af te melden.

Deze les mag in overleg met de docent ingehaald worden in een reguliere lesgroep.

U krijgt van ons het mobiele telefoonnummer van de docent die uw kind lesgeeft, zodat u hem/haar van tevoren kunt bellen of een bericht achter kunt laten.

U mag dit telefoonnummer uitsluitend gebruiken t.b.v. de privélessen.

 

Zwemtarief:

Lesduur: 30 minuten

 

Proefles: € 45,-

Privéles 1 op 1:                                 € 45,00 per les

Privéles 2 kinderen in een groepje:  € 37,00 per les

Privéles 3 kinderen in een groepje:  € 27,00 per les

Privéles 4 kinderen in een groepje:  € 20,00 per les

  

Overplaatsing naar een groep:

Indien de zwemleerkracht van mening is dat uw kind in een reguliere groep kan instromen, dan wordt u door deze daarvan op de hoogte gebracht.

Inschrijven

Wilt u uw kind inschrijven voor zwemles? Wilt u meedoen aan één van onze sportieve lessen? Of wilt u weten of seniorengym iets voor u is? Klik hier voor het inschrijfformulier. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Afzwemdata