Algemene Voorwaarden Heerhugowaard

REGLEMENT

Zwemschool Jos Koelemeijer Heerhugowaard

Regels die gelden bij ziek zijn:

Doorgeven dat uw kind ziek is, dit gaat in op de dag dat u dit hebt doorgegeven. Indien uw kind ziek geweest is, zijn de eerste twee aaneengesloten gemiste lessen voor eigen rekening. De overige gemiste lessen kunnen worden ingehaald na overleg. Het is echter van groot belang dat u dit tijdig doorgeeft, anders kunt u geen aanspraak maken op vergoeding van de gemiste lessen.

 

Regels die gelden voor de betalingen:

De zwemleskaart dient vooraf te worden betaald.   U betaalt altijd 3 maanden vooruit. Mocht u een betaalmoment gemist hebben, en uw kind mag diplomazwemmen, dan ontvangt u van ons vóór het diplomazwemmen nog een betalingsmail, welke u dan voor het diplomazwemmen dient over te maken. Als uw kind mag afzwemmen en hij/zij gaat niet door voor het volgende diploma, wordt het teveel betaalde lesgeld op uw bankrekening terug gestort.

Contant betalen:

Indien u contant wenst te betalen, vragen wij of u ons dit even wilt laten weten. Dit kan uitsluitend met gepast geld in een gesloten envelop.

Vergeet op de envelop niet de naam en zwemtijd van uw kind te melden. U krijgt van ons een kwitantie als bewijs van betaling, bewaar dit goed, u kunt dit bewijs nodig hebben bij de eerst volgende betaling.

 

Zwemtarief:

Een les van 60 minuten kost €16,- per les

 

Diplomageld:   € 27,50

U betaalt altijd t/m het einde van de maand. Mocht het diplomazwemmen op dezelfde dag of voor het einde van de maand vallen worden de gemiste lessen niet vergoed of verrekend, uw kind mag uiteraard wel gebruik maken van deze les.

 

Inschrijfgeld/administratiekosten: € 22,50

Vakantie en feestdagen:

Op feestdagen (inclusief Hemelvaartsdag, Koningsdag, 5 mei, - en Sinterklaasavond vanaf 18.00 uur) zijn wij gesloten, deze lessen worden niet ingehaald of verrekend. Iedereen betaalt één feestdag door.

Indien u buiten onze vakantie met vakantie gaat, worden de gemiste lessen niet vergoed of verrekend.

Op locatie Heerhugowaard zwemmen wij ALLE VAKANTIES DOOR; OOK DE ZOMERVAKANTIE. De kinderen zwemmen 52 lessen (op basis van 1x per week zwemles) per jaar behalve wanneer hun les op een feestdag valt.

 

Gratis parkeren :

uitsluitend op het parkeerterrein bij de entree van locatie de Waardergolf. ( LET OP: het is NIET toegestaan om uw auto voor het gebouw te parkeren i.v.m. de veiligheid )

 

Opzegtermijn:

Er geldt een opzegtermijn van 1 kalender maand (4 lessen).

 

Diploma zwemmen:

5 x per jaar (zie website)

 

Tussentijds diploma:

De Zwemschool werkt met een “Vis”, “Eend”, “Schildpad”, “Kikker” en “Dolfijn” diploma op weg naar het A diploma. Deze diploma’s worden tussentijds uitgeschreven en zijn gratis.

Inschrijven

Wilt u uw kind of uzelf inschrijven voor een zwemactiviteit? Vul dan het inschrijfformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u meerdere personen inschrijven? Vul voor elk persoon het inschrijfformulier in.

 

Afzwemdata