Algemene Voorwaarden Heerhugowaard

Regels die gelden bij ziek zijn:

Doorgeven dat uw kind ziek is, dit gaat in op de dag dat u dit hebt doorgegeven. Indien uw kind ziek geweest is, zijn de eerste twee gemiste lessen voor eigen rekening. Mocht uw kind langer dan 1 maand ziek zijn, wordt de zwemleskaart stopgezet.  De overige gemiste lessen in de eerste maand kunnen worden ingehaald na overleg. Het is echter van groot belang dat u dit tijdig doorgeeft, anders kunt u geen aanspraak maken op vergoeding van de gemiste lessen.

 

Regels die gelden voor de betalingen:

De zwemleskaart dient vooraf te worden betaald. U betaalt altijd 3 maanden vooruit. Mocht u een betaalmoment gemist hebben, en uw kind mag diplomazwemmen, dan ontvangt u van ons vóór het diplomazwemmen nog een betalingsmail, welke u dan voor het diplomazwemmen dient over te maken. Als uw kind mag afzwemmen en hij/zij gaat niet door voor het volgende diploma, wordt het teveel betaalde lesgeld op uw bankrekening terug gestort.

 

Contant betalen:

Indien u contant wenst te betalen, vragen wij of u ons dit even wilt laten weten. Dit kan uitsluitend met gepast geld in een gesloten envelop.

Vergeet op de envelop niet de naam en zwemtijd van uw kind te melden.  U krijgt van ons een kwitantie als bewijs van betaling, bewaar dit goed, u kunt dit bewijs nodig hebben bij de eerst volgende betaling.

 

Zwemtarief:

Een les van 75 minuten kost € 18,75 per les

Een les van 60 minuten kost € 15,00 per les

 

Diplomageld:   € 25,-

U betaalt altijd t/nm het einde van de maand. Mocht het diploma zwemmen op dezelfde dag of voor het einde van de maand vallen worden de gemiste lessen niet vergoed of verrekend,

 

Inschrijfgeld/administratiekosten:   € 20,-

 

Vakantie en feestdagen:

Op feestdagen (inclusief Hemelvaartsdag, Koningsdag, 5 mei, - en Sinterklaasavond vanaf 18.00 uur) zijn wij gesloten, deze lessen worden niet ingehaald of verrekend. Iedereen betaalt één feestdag door.

Indien u buiten onze vakantie met vakantie gaat, worden de gemiste lessen niet vergoed of verrekend.

Op locatie Heerhugowaard zwemmen wij ALLE VAKANTIES DOOR; OOK DE ZOMERVAKANTIE. De kinderen zwemmen 52 lessen (op basis van 1x per week zwemles)  per jaar behalve wanneer hun les op een feestdag valt.

 

Gratis parkeren :

Uitsluitend in de parkeervakken achter het zwembad of op het parkeerterrein bij de entree van locatie de Waardergolf.  ( LET OP: het is NIET toegestaan om uw auto voor het gebouw te parkeren i.v.m. de veiligheid 

 

Opzegtermijn:  Er geldt een opzegtermijn van 1 kalender maand.

 

Diploma zwemmen: 5 x per jaar

 

Tussentijds diploma:

De Zwemschool werkt met een  “Vis”, “Eend”, “Schildpad”, “Kikker” en “Dolfijn” diploma op weg naar het A diploma. Deze diploma’s worden tussentijds uitgeschreven en zijn gratis.

Inschrijven

Wilt u uw kind inschrijven voor zwemles? Wilt u meedoen aan één van onze sportieve lessen? Of wilt u weten of seniorengym iets voor u is? Klik hier voor het inschrijfformulier. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Afzwemdata